Raamdecoratie
voor
jouw
droomhuis

 

 

Altijd maatwerk

Perfectie in afwerking

Maatwerk raamdecoratie biedt een unieke en persoonlijke touch aan je interieur. Lokale woonspecialisten zijn de sleutel tot een perfect resultaat dankzij hun expertise en kennis van de nieuwste trends. Ze bieden nauwkeurige afwerking, waarbij elk detail met zorg wordt verzorgd, van stofkeuze tot afwerking.

Thuis inmeten door specialisten is cruciaal voor een perfecte pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de raamdecoratie naadloos aansluit bij je ramen en interieur, zonder verrassingen. Bekijk de collectie van DB & G decoratie en kom gerust langs voor advies. 

 Gordijnen_overgordijnen_Elin_2048x2048
Easyclick_IsoPlisse_open_met_een_vrouw_2048x2048_2
00_montage_man_snijdt_vloer_2048x2048
00_montage_man_ meet_meet_raamkozijn_2048x2048

Laat het meten en plaatsen gerust aan ons over.

Jouw lokale expert zorgt voor perfect gemeten en geplaatste gordijnen en raamdecoratie. Elk raam wordt met zorg opgemeten voor een perfecte aansluiting. Met oog voor detail kiest hij of zij de ideale ophangsystemen en materialen, volledig afgestemd op de stijl en kleur van jouw interieur.

Ga voor een duurzaam, esthetisch en functioneel resultaat en kies voor vakmanschap. Maak nu een afspraak bij DB & G decoratie voor een inmeting aan huis en ervaar het genot van perfect maatwerk!

ÔÇťHeel fijne verkoper die mee nadenkt wat de mogelijkheden zijn. Ook bij plaatsing een vriendelijke vakman. Heel tevreden. ÔÇŁ
Michael Briekhoven
Ons cijfer is een 9.1 op basis van 2925 beoordelingen.
ÔÇťZeer vakkundige informatie, zeer vakkundige en goedwerkende medewerkers. Voldoet aan alle gemaakte afspraken. Eerlijke prijs. Topper!!!ÔÇŁ
Familie Daelman
Ons cijfer is een 9.1 op basis van 2925 beoordelingen.
ÔÇťGedreven vakman. Prima service en bereikbaarheid. Komt gemaakte afspraken goed na. Levert goed werk. We zijn heel tevreden.ÔÇŁ
Destiny Polman
Ons cijfer is een 9.1 op basis van 2925 beoordelingen.

Vind inspiratie om van jouw huis een droomplek te maken

 

Toppoint Outdoor screens, voor een koeler huis deze zomer
Nieuws

Toppoint Outdoor screens, voor een koeler huis deze zomer

15 mei 2024
Toppoint Outdoor screens, voor een koeler huis deze zomer
Team DB&G

Maak een afspraak voor jouw advies op maat

Ontvang advies op maat met bijbehorende offerte. Maak hiervoor je afspraak met DB & G decoratie. Wij nemen graag de tijd voor je. Tot snel!